Bodrato Cioccolato | Bodrato Choklad

Om

Bodrato är en fabrik som tillverkar exklusiv italiensk choklad enligt traditionella metoder där all bearbetning görs för hand. 

Företaget Bodrato bildades i Genua på 40-talet och under 70-talet flyttades verksamheten till sin nuvarande hemvist i Capriata d'Orba i den italienska nordvästra provinsen Alessandria.

Tradition, omsorg och känsla för detaljer förenat med en genuin passion för choklad omvandlade en liten verkstad till en välkänd chokladfabrik av hög standard.

Fabriken ligger i ett av de viktigaste områdena för godsaker i Italien, nämligen i det välkända området Piemonte känt för bl a sina viner. Det berömda kunnandet kring mat och vin i detta område hjälper Bodrato att ständigt utveckla sina processer, förädla sin choklad och förfina konsten att göra godsaker.

Nuvarande ägare har tack vare sin innovativa förmåga lyckats kombinera de gamla och mycket uppskattade recepten med nya idéer och i dag erbjuds en mängd varianter av choklad med hög kvalitet.

Att kunna njuta av äkta smak, typisk för choklad gjord som i gamla dagar är något mer än en enkel njutning; det är som att göra en resa till en unik värld av smakupplevelser.

***

Exklusiv distributör för den nordiska marknaden är Bodrato AB.

Kontaktinfo:

Bodrato AB

Nygatan 57

891 34 ÖRNSKÖLDSVIK, SVERIGE

Email: ciao@bodrato.se

Facebook: www.facebook.com/bodratonordic

Twitter: www.twitter.com/bodratonordic

Web: www.bodrato.se

Kontakt: ciao@bodrato.se